7 Ekim 2013 Pazartesi

BİLETBİLET.COM YENİLENDİ



Otobüs ve uçak bileti almak için firmaların acentelerini ve bilet satış ofislerini tek tek dolaşmak artık çok eskilerde kalmış gibi gözüküyor. Sizler için tam 70 otobüs ve 200 hava yolu firmasını tek bir çatı altında toplayan biletbilet.com, kullanılabilir ara yüzü ve sade tasarımı ile birlikte kolayca bilet temin edebileceğiniz bir site olarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz ocak ayında faaliyetlerine başlayan biletbilet.com, otobüs biletlerini tek çekim, uçak biletlerini ise anlaşmalı kredi kartlarına tam 12 aya varan taksit imkanı ile birlikte kullanıcılarının huzuruna çıkarıyor. Sitenin kullanıcılarına sağladığı en önemli avantaj, uçak bileti satışlarında ki taksit imkanı olarak gözüküyor. Fakat bütün avantajları sadece bunlarla kısıtlamak mümkün değil.

Uçak bileti veya otobüs bileti almaya karar veren ve internet üzerinde bir araştırma yapan kişi, tasarım ve kullanılabilirlik yönünden baktığı zaman sitenin gerçekten çok kullanışlı olduğunu anlayacaktır. Otobüs bileti kategorisinde 3 adımda, uçak bileti kategorisinde ise sadece 2 adımda işlemini tamamlayabileceği bir sistem hazır olarak hizmet vermektedir. Hiçbir sorun yaşamadan satın alma işlemini tamamlayabilen kullanıcılar, isteğe bağlı olarak ücretsiz olarak rezervasyon yapabiliyorlar. İnternet üzerinden başka hiçbir sitenin rezervasyon imkanı vermediğini belirtmekte fayda var.

İnternet sitesini diğer sitelerden ayıran en önemli özelliklerden biri de koşulsuz ve sürekli vermiş olduğu müşteri hizmetleri desteği gibi gözüküyor. Hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında telefon ve mail yolu ile destek veren müşteri hizmetleri, hafta sonları ve mesai saatleri dışında da kullanıcılarının yaşamış olduğu herhangi bir problemi mail yolu ile çözüme kavuşturmak için çalışıyor.

Bu sırada altının çizilmesi gereken konu ise, www.biletbilet.com müşteri hizmetleri bütün sorunları kendi içersin de çözüme kavuşturuyor olması. Biraz açacak olursak eğer, biletbilet.com müşteri hizmetleri diğerlerinden farklı olarak, kullanıcının almış olduğu uçak veya otobüs biletinin iptal veya değişikliğini, firmaya yönlendirmeden müşterilerinin istekleri doğrultusunda gerçekleştirebiliyor. İnternet üzerinden bu işlemi yapan ender hatta tek firma olarak dikkatimizi hemen çekmiş durumda.

İnternet üzerinden satışın yanı sıra, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı otobüs ve uçak firmalarını bir araya getiren ve bütün firmaların biletlerinin aynı sayfada online olarak satışa sunulduğu biletbilet.com çok yakın zamanda mobil uygulaması ile de hizmet vermeye hazırlanıyor. Çok kısa bir süre kullanıcılar istedikleri yöne ister otobüs, ister uçak biletlerini mobil telefonlardan da temin edebilecekler.

*Tanıtım Yazısı

Hiç yorum yok: