11 Şubat 2014 Salı

KAMPANYON.COM


Online alışverişin artık ne kadar yaygın olduğunu hepimiz biliyoruz, gerek oturduğumuz yerden bize alışveriş olanağı sunması gerekse istediğimiz ürünleri uygun fiyatlarla bulmamıza olanak sağlamasından dolayı interneti aktif kullanan herkesin tercihi. Bende online alışverişi çok seven ve en çok da bu yöntemi fırsatlar için kullanan biri olarak sizlere bugün yeni keşfettiğim bir siteden bahsedeceğim. Karşınızda; kampanyon.com


Arama çubuğuna kampanyon.com yazıp siteye girdiğimizde karşımıza böyle bir ana sayfa çıkıyor. Tasarım gayet sade ve odak noktasında bir arama sekmesi var. Üzerinde tüm alışveriş siteleri, tüm markalar yazıyor. İşte tam bu noktada site aslında 4 kelimeyle kendini özetlemiş oluyor. Kampanyon.com bir alışveriş sitesi değil, tüm alışveriş sitelerine ve tüm markalara bizi yönlendiren bir sihirli arama motoru. Nasıl mı?

Örneğin arama motoruna elbise yazıyoruz, karşımıza bütün güvenli alışveriş sitelerinde o anda yer alan elbise modelleri sıralanıyor. Sonuçları istediğimiz gibi daraltıyoruz ve sonuç; mükemmel bir karşılaştırmalı alışveriş katalogu.

Sitenin en çok sevdiğim iki özelliği var. İkincisi beni en mutlu eden ve eminim ki herkesi en mutlu edecek olan özellik olduğu için onu sona saklıyorum. İlkine gelecek olursak yukarıda dediğim gibi bize mükemmel bir şekilde ürünler arasında fiyat karşılaştırma olanağı sağlıyor. Aynı ürünün farklı alışveriş sitelerinde ne kadara satıldığını görüyoruz ve tabiî ki ucuz olanı seçiyoruz. Burada ucuzsa bir sıkıntı olur mu algısı ise hiç geçerli değil. Çünkü kampanyon.com da bulunan bütün alışveriş siteleri tamamen güvenli siteler. İçiniz rahat olsun.

Kozmetik ürünler hepimizin vazgeçilmezi. Alışveriş çılgınlıklarımızın baş aktörü. Fiyatları pahalı olan ürünlerde indirim arıyoruz doğal olarak, bende sizin için birkaç karşılaştırma yaptım. Kampanyon.com un mantığını rahat görmeniz açısından da resimledim. 


YSL markasının Teint Touche Eclat fondötenini arama çubuğuna yazdım. Fiyatı normalde 120 TL olan bu ürün soldaki fotoğrafta 105 TL ye kadar inmiş. Ve şimdi gelelim kampanyon.com un ikinci can alıcı özelliğine, indirim kuponları. Site bize alışveriş siteleriyle anlaşmalı olarak indirim kuponları sunuyor. Alacağımız ürüne kampanyon.com aracılığı ile gittiğimizde indirim kodumuzla ürünleri daha uygun fiyata alıyoruz. Açıkçası ben bu özelliği çok çok sevdim.


Yukarıdaki örnekten devam edecek olursak; ürünlerin üzerine geliyoruz ve bir pencere çıkıyor karşımıza.


Soldaki ürün 121’den 105 liraya inmişti hali hazırda ama burada görüyoruz ki lidyana.com sitesinde satılan bu ürün aynı zamanda 20 TL indirim kuponuna da sahip. Yani biz satın al butonuna tıklayıp bu ürünü aldığımızda 120 liralık fondötene 85 liraya sahip olacağız. E daha ne olsun!


Aynı ürün enmoda.com sitesinde yüzde 15 indirim kuponuna sahip. Yani biz bu ürünü bu siteden almak istersek 100 lira civarı bir fiyatla alacağız. Seçim sizin...

Açıkçası bir ürünün en uygun fiyatlı olanını bulmak için o site senin bu site benim gezmeyi hiç sevmiyorum. Kim sever ki? Kampanyon.com kişiyi bu zorluktan kurtarıyor. Üstelik bu alışveriş olayını sadece kullanıcılarına özel sağladığı indirim kuponlarıyla zevkli hale getiriyor, ve tabii ki kazançlı. Kişiye kendini özel hissettiriyor da diyebiliriz. Bundan sonraki online alışverişlerimde ilk durağım kampanyon.com olacak kesinlikle. 

*Tanıtım yazısı

1 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel anlatmışsın
güzel bir siteye benziyor
teşekkür ederim :)