11 Kasım 2015 Çarşamba

Büyük Bedende Şıklığın Adresi Byjulia.com

 Nasıl ki her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, her bedenin de onu şahane gösterecek bir kıyafeti vardır elbet. Şık ve güzel olmak için illa da incecik olmaya gerek yok. Fazla kilolardan ötürü kıyafet bulamama devri artık kapandı. 44 beden ve üstü hanımlar! Hayalleriniz gerçek oluyor. Hem de öyle sokak sokak, mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok. Byjulia, geniş ürün yelpazesiyle sunduğu büyük beden kıyafetlerle şıklığı, estetiği ve rahatlığı sadece tek bir tıkla ayağınıza getiriyor.

Kim demiş büyük beden kıyafetlerle şıklık yaratılamaz diye? Eğer siz de hala bu düşünceye sahipseniz, henüz Byjulia ile tanışmamışsınız demektir. 2012 yılında büyük beden bayan kıyafet dünyasının en güzel ve kaliteli ürünlerini sizlere sunmak için harekete geçen ve tam üstünüze göre her şeyi bulabileceğiniz tamustumegore.com artık www.byjulia.com olarak hizmet veriyor.

Elbiseden pantolona, bluzdan eteğe, şorttan kabana, hırkadan tuniğe kadar aklınıza gelebilecek her şey Byjulia sayfalarında sizi bekliyor. Vücudunuzun güzel hatlarını ortaya çıkaracak, kusur olarak gördüğünüz noktaları ise saklayacak olan tamamen size özel tasarlanmış bu kıyafetler arasında yok, yok. Büyük beden giyinen bayanların özellikle de söz konusu davetler ve özel geceler olduğu zaman bulmakta zorlandığı abiye kıyafetler de Byjulia farkıyla sizin olabilir.

Byjulia, 44 üstü beden kıyafetlerin son modellerini bir arada sunmanın yanı sıra, site içinde ve blog bölümünde size verdiği ipuçları ile stil sahibi olmanıza ve stilinizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Her vücut tipine göre bir kıyafet bulabileceğiniz Byjulia, aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. Küpe, kolye, bileklik ve yüzük gibi kıyafetinizin tamamlayıcısı niteliğinde olan takılar sayesinde etrafınızdakilerin gözlerini kamaştırabilirsiniz.

Yaptığı kampanyalarla da yüzünüzü güldüren www.byjulia.com, size yüzde yüz güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Kredi kartı, havale ve kapıda ödeme fırsatları ile büyük beden kıyafet alışverişiniz Byjulia ile çok pratik. Yüzde yüz iade garantisi ve 150 TL üzerinde ücretsiz kargo avantajından yararlanarak Byjulia’nın renki dünyasına katılma şansı parmaklarınızın ucunda. Unutmayın, siz her halinizle çok güzelsiniz.

1 yorum:

Gülşah Sönmez dedi ki...

Canım bloğunu takibe aldım ben de bloğuma beklerim sevgiler :)