7 Mart 2016 Pazartesi

Olgun Ciltlere Yepyeni Bir Maske Deneyimi


Stimulskin Plus
Multi-Corrective Divine Serumask




Pierre Darphin’in imza Deep Massage teknik ve teknolojisinden esinlenen Darphin araştırmacıları, ikonik serumun faydalarını, maskenin etkisini ve masaj mirasını birleştirerek canlandırıcı bir bakım ritüeli oluşturdular: Stimulskin Plus Serumask.

Olgunlaşma belirtilerine meydan okuyan bu teknoloji, ışıltı, cilt dokusu, çizgi ve kırışıklıkları hedef alıyor.

PUSH-UP TEKNOLOJİSİ
Stimulskin Plus Reshaping Divine Serum’un uzmanlığından;
·         “Push” etkisi: anti-aging ve kaldırma etkisi ile bilinen Commiphora Mukul, zaman içinde çukurlaşmış bölgeleri yeniden şişirmeye yardımcı olur.  
·         “Up” etkisi: Filipinlerden gelen canlandırıcı etkili bitkisel mücevher Sea EmeraldTM (Deniz Zümrüdü), kolajen sentezini destekler; daha genç bir görünüm için yüz kontürünü gözle görülür ölçüde kaldırmaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olur.


SU VE MİNERALLER
Denizden gelen özgün ve güçlü anti-aging içerikler kolajen üretimini ve hücresel yenilenmeyi destekliyor; cildin direncini artırmaya yardımcı oluyor.
·         Hydrolyzed Corallina Officinalis ekstresi: Bilinen adıyla Pembe Mercan Deniz Yosunu, cildi su ile besleyen yüksek miktarda mikro besleyici ve polisakkarit içerir.
·         Deepsane: Cildin yenilenme sürecini canlandırmaya yardımcı olur ve daha genç ve pürüzsüz bir görünüme kavuşması için çalışır.
·         Samphire ekstresi: “Denizdeki retinol” olarak bilinir; çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Kremden daha kuvvetli ve geleneksel maskelerden daha hafif olan bu lüks ürün cilde masaj yapılmak için formülize edildi. Darphin Stimulskin Plus Serumask cildi rahatlatıyor, besliyor ve dokusunu yumuşatıyor, cilt tonunu ışıltılı ve gözle görülür ölçüde canlı bırakıyor. Zaman içinde cildi sihirli bir biçimde kaldırıyor ve canlandırıyor; elastikiyetini, sıkılığını artırıyor ve genç görünüm sağlıyor.

Enstitü’den ilham alan uygulama teknikleri
Haftada 2 – 3 defa yüz ve boyun bölgesine ince bir tabaka halinde uygulayın.
Enstitü uygulama teknikleri ile masaj yapın ve rahatlayın.
Fazlasını kağıt mendil yardımı ile alın veya cildinize nazikçe masaj ile yedirin.

 
a.       Öncelikle yüz ve boyun bölgesi kontürüne uygulayın.
b.      Ardından alından başlayarak çeneye doğru uygulamadığınız alanlara uygulayın.
c.       Boyun bölgesine dikey olarak uygulayarak bitirin.



%72 oranında doğal içeriklerden oluşur.
Tüm cilt tipleri için uygundur.
Paraben içermez.
Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir.
Komedona neden olmaz.
Etkisi klinik olarak test edilmiştir.



Fiyat: 449 TL



Cilt bakımının Fransız sırrını keşfedin. En değerli bitkiler ve doğal içeriklerle harmanlanan Darphin’in aromatik formülleri, keyif ve yüksek performans sunmak üzere Fransa’da geliştirildi.
Parisli kinezyoterapist Pierre Darphin 1958’de özel masaj teknikleriyle doğal içeriklerin cilde nüfuz etmesini sağlayan güzellik enstitüsünü kurdu.

Bugün, L'Institut Darphin Paris'te yüksek performanslı ürünler ve canlandırıcı cilt bakımlarnın adresi biliniyor. Dünya çapında 45 ülkede bulunan ve Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir tüketici ile buluşan Fransız sırrını keşfetme sırası sizde…

Hiç yorum yok: