22 Kasım 2016 Salı

TANEM 2 YAŞINDA


Geçtiğimiz haftalarda, Tanem'in 2. yaş gününü kutladık. Tanem doğduğu gün aynı hastane de babam ameliyat olmuştu. Ben de gidip gelip canım arkadaşım Serap'ın bebeğini sevme fırsatı bulmuştum. Hem babamın ameliyatının iyi geçtiği, hem de arkadaşımın yavrusunu kucağına aldığı çifte mutluluk yaşatan bir gündü bizim için.


O günün üzerinden tam 2 yıl geçti ve biz Tanem'im doğum gününü anne bloggerların katıldığı muhteşem bir parti ile Cemile Sultan korusunda kutladık.


Doğum günü temamız, gold ve pembe detaylı yıldızlardı. Zarif detayların yer aldığı organizasyon Design and Events (@designandevents) firması tarafından hazırlanmıştı. Partinin balon süslemeleri ise @balonatolye tarafından yapılmıştı.


Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen arkadaşım çocukları da unutmamıştı. Amerika'da bu işin eğitimini almış profesyonel yüz boyama sanatçısı @neseliyuzler çocukları hayallerindeki kahramanlara dönüştürdü. Kendisi aynı zamanda hamile çekimleri için göbekleri de boyuyormuş. hamileliğim sırasında tanışmamış olmamıza gerçekten üzüldüm. 


Çocukların yaratıcılıklarını geliştirerek eğlenmelerini sağlayan Poppit oyun hamurları Parti boyunca bizleri yalnız bırakmadı. Oyun hamuru olayını bir üst seviyeye taşıyan Poppit Türkiye'ye Giochi Preziosi firması tarafından getiriliyor. Selin'in henüz yaşı tutmadığı için henüz kızım oynayamadı ama gelen misafirlerimizin çocukları ile çantalar cup cakeler yapmak için sabırsızlanıyorum. Siz de incelemek isterseniz instagram adresleri https://www.instagram.com/giochipreziositurkiye/.


Partiye sponsor olan ve bizlere ve bebeklerimize birbirinden güzel hediyeler gönderen firmalara teşekkür ederim. Serap titizliğini burada da göstermiş ve sadece kendi beğendiği ve inandığı markaların ürünlerini sponsor olarak kabul etmişti.

Selin, el emeği, organik sertifikalı ürünlerle hazırlanmış Amigurumi Tavşana aşık oldu desem yeridir. Araba seyahatlerimizde dahi yanımızda taşımaya başladık ;) @miel_amigurumi,

Panço'nun, Pembe elbisesi eminim Selin'e çok yakışacak. Giydirmek için ilk fotoğraf çekimini bekliyorum. @pancokids

Lialea'nın hediyesi pembe fiyonk tokayı hemen kullanmaya başladık. @lialea

Hiper Farma / Topfer bebklerimiz için özel şampuanlar hediye etti. Henüz kullanmaya başlamadım ama temiz içeriğe sahip olduğu için şampuanı bitince kullanmaya başlayacağım @hiper.farma

ve tabi ki anneleri unutmayan Yves Rocher'a çok teşekkür ederim. @yvesrocherturkiye ye teşekkürler...



1 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım dostum iyi ki geldin ve güzelliğin ile enerjinle bize renk kattin💖